Szia, Nagy Anikó vagyok,

pszichológus, nyelvtanár, és life coach.

Abban tudok Neked segíteni, hogy feltárd és átírd a korlátozó hiedelmeidet, megerősítsd az önbecsülésedet és az önbizalmadat, és egy magasabb szintre emeld a kapcsolataidat.

Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk fejlődni, növekedni, bátrabbá és magabiztosabbá válni, egészséges önbecsülésre szert tenni, belső erőt és tartást kifejleszteni magunkban, felfedezni a saját értékeinket, felvállalni önmagunkat, határozottabban kiállni magunkért, bízni önmagunkban és az érzéseinkben, szeretetteljesebb emberi kapcsolatokat kialakítani, és kellő elköteleződéssel egy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni.

0 +
év szakmai tapasztalat
0 +
elégedett kliens
0 +
szakszerű ülés

Itt találkozhattál velem

A Ridikül c. tévéműsorban meghívott szakértőként szerepeltem, ahol a “Nem vagyok elég jó” témát jártuk körül beszélgetőpartnereimmel. Az adás a logóra kattintva megtekinthető. 

A Marie Claire magazinban több cikkem is megjelent már az önbizalomról. A logóra kattintva megtalálod őket.

Szakmai életutam

Igazi vidéki lány vagyok, egy alföldi kisvárosban nőttem fel. A Szegedi Tudományegyetemen szereztem MA szintű pszichológusi képesítést, azaz mesterdiplomát személyiség- és klinikai, valamint szociál- és szervezetpszichológia szakirányokon. Erasmus ösztöndíj keretében az egyetem utolsó évében egy félévet Dániában töltöttem, ahol az Aalborg-i egyetemen tanultam pszichológiát angol nyelven.

Az egyetem elvégzése után több helyen is dolgoztam pszichológusként: egy nevelési tanácsadóban gyerekekkel foglalkoztam, egy gyógypedagógiai intézményben gyerekekkel és szülőkkel egyaránt dolgoztam, egy felnőttoktatási intézményben pedig felnőtteknek tanítottam pszichológiát.

Később Kanadába költöztem, ahol a nagy nevű ILSC Language Schools-nál elvégeztem a CELTA nemzetközi angoltanári képzést, majd néhány évig nyelvtanárként dolgoztam. Ezen évek alatt több tréninget is elvégeztem, többek között a life coach képzést a Lineo International Consulting Ltd.-nél, valamint a life és business coach képzést a Coaching & Love Academy-nál.

Most pszichológus-coach-nyelvtanárként egy magyarországi és egy kanadai kisváros között ingázok rendszeresen.

A különböző kultúrákon és nyelveken túl szenvedélyesen érdekel az emberi lélek működése, az érzelmi sebek feldolgozása, a test és a lélek öngyógyító folyamatai, az önbizalom és az önbecsülés erősítése, az önismeretünk mélyítése, a kommunikációnk fejlesztése, a kapcsolataink harmonikusabbá tétele, az életünk sikeres vezetése. Ezeken a területeken nyújtok szakszerű támogatást a hozzám fordulóknak, és folyamatosan képezem magam mind a mai napig.

Rólam mondták

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy pontosan hogyan és milyen területeken tudok Neked segíteni, akkor kattints ide:

Itt Neked szóló ajándékokat találsz. Kattints ide és töltsd le őket most!

A specifikus témákra bontott segítő csomagjaimat itt találod:

Szeretnél bátrabbá, határozottabbá és magabiztosabbá válni?

Erről írtam egy könyvet is, amely segít elérni mindezt, és lépésről lépésre végigvezet Téged ezen a folyamaton.

Most az első fejezetét ajándékba adom Neked.