Így tudok segíteni

Amit Te mélyen legbelül hiszel önmagadról, azt közvetíted, azt „sugárzod” kifelé (igen, ez az a bizonyos „kisugárzás”), a környezeted pedig érzi ezt, és reagál rá. 

Ha Te belül nem tartod magadat értékesnek, akkor ez a hiedelem a viselkedésedben és a kommunikációdban sokféleképpen megnyilvánulhat. Az emberek ezt érzékelik, és reagálnak rá. Ez is lehet egy oka annak, ha sokszor az az érzésed, hogy mások nem tartanak Téged értékesnek.

Én pszichológus-coach-ként abban tudok Neked segíteni, hogy ezt a belső hiedelmet képes legyél gyökeresen átalakítani magadban, végre felfedezd és megéld a saját valódi értékedet és értékességedet, és határozottabban, bátrabban és magabiztosabban állj ki magadért. Ez a belső változás pedig ki fog hatni a viselkedésedre, a kommunikációdra, a testképedre, az énképedre, és az emberi kapcsolataidra is. 

Ezekben tudok Neked segíteni

Az alábbi táblázatban keresd meg azt a konkrét problémát vagy nehézséget, amellyel most küzdesz. Természetesen több dologban is magadra ismerhetsz.

Pszichológust igénylő nehézségek

 • Magánéleti nehézségek
 • Krízisek
 • Érzelmi megterhelést jelentő élethelyzetek
 • Párkapcsolati problémák
 • Családi problémák
 • Szorongások, félelmek
 • Önutálat, önelutasítás
 • Tehetetlenség érzése

> pszichológusként tudok Neked ezekben segíteni. 

Coach-ot igénylő nehézségek

 • Életvezetési nehézségek
 • Önértékelési problémák (alacsony önbizalom)
 • Önérvényesítési problémák (határhúzás)
 • Kommunikációs problémák (konfliktusok)
 • Munkahelyi problémák
 • Stressz, túlterheltség érzése
 • Elakadás egy életterületen (pl. karrier, célok)
 • Döntésképtelenség

> coach-ként tudok Neked ezekben segíteni.

A velem való közös munka eredményei
(a klienseim beszámolói alapján) :

Hatékonyabb

problémamegoldás

Sikeresebb

stresszkezelés

Reálisabb és

egészségesebb énkép

Eredményesebb

kommunikáció

Kiegyensúlyozottabb

érzelmi élet

Mélyebb önismeret

és önelfogadás

Magabiztosabb

döntéshozatal

Harmonikusabb és

szeretetteljesebb

emberi kapcsolatok

Több önbecsülés,

önbizalom, 

önszeretet

Könnyedebb haladás

az aktuális cél felé

Belső erőforrások

hatékonyabb

használata

“Értékes vagyok”

biztos tudata

Rólam mondták

Hogyan zajlik
a közös munka?

A közös munka során a klienseimmel egyéni üléseket tartok, amelyek alatt mindig teljesen egyénre szabottan nyújtok segítséget. Az ülések során igyekszem egy olyan elfogadó, nyugodt légkört teremteni, amelyben a beszélgetőpartnerem biztonságban érzi magát, és képes megnyílni. Ekkor együtt megnézzük a kliensem aktuális helyzetét, problémáit és céljait, és közösen megkeressük azt az utat, amely a leginkább szolgálja őt a fejlődésben és az előrelépésben. A közös utunk során a klienseimet folyamatosan támogatom személyes jelenlétemmel és az általam ismert legjobb segítő, támogató, személyiségfejlesztő módszerekkel.

Pszichológusként és coach-ként a klienseimet mindig a legjobb szakmai tudásom szerint igyekszem ellátni, az érvényben lévő jogi és szakmai szabályoknak megfelelően. Mindeközben önmagamat is folyamatosan képezem, és szakmai kollégákkal együttműködöm.

Az ülések helye

Mivel Kanadában és Magyarországon élek kétlaki életet, ezért leginkább online dolgozom a klienseimmel. A gyakori utazások és a fizikai távolság miatt ez bizonyult a legideálisabb megoldásnak. Online ezeken a felületeken tudunk beszélgetni: Messenger, Skype, Zoom.

Személyes találkozásra előzetes egyeztetés alapján tudunk sort keríteni.

Az ülések struktúrája

A közös munkát mindig egy első konzultációval kezdjük, ahol megbeszéljük azt, hogy Te hol tartasz most éppen, milyen nehézségekkel küzdesz, és pontosan mit szeretnél elérni, mire vágysz, mire lenne szükséged. Ez az első beszélgetés egy 45 perces DÍJMENTES konzultáció. Ha szeretnél jelentkezni rá, akkor kattints az alábbi gombra:

Ha a konzultációnk végén mindketten úgy látjuk, hogy szeretnénk együtt dolgozni, akkor következő lépésként közösen összeállítunk egy együttműködési tervet. Nálam többféle üléstípus közül választhatsz, a néhány üléstől kezdve egészen a több hónapos együttműködésig. Én mindig igyekszem azt a csomagot javasolni, amelyik meglátásom szerint az adott helyzetben a leghatékonyabban tudna támogatni Téged. A különböző ülések díjazása 7.000 Ft-tól kezdődik.

Néhány gyakori kérdés rólam és a közös munkánkról

Igen, van. 🙂

Ezt mindig közös megegyezéssel alakítjuk ki a klienssel. Nálam a kliens kiválaszthatja azt, hogy kéthetente 1x, vagy hetente 1x, vagy akár hetente 2x szeretne üléseken részt venni. A díjazás mértéke is ezektől függ, a különböző ülések és csomagok ára 7.000 Ft-tól egészen 70.000 Ft-ig terjed.

A Te valódi értékrendedet a döntéseid mutatják meg. Amire időt és pénzt adsz ki, azt tartod értéknek. Ha Te nem vagy hajlandó sem időt, sem pénzt áldozni önmagadra és a saját fejlődésedre, az azt mutatja, hogy valójában nem tartod értékesnek magadat. Pont emiatt lenne most nagy szükséged egy emlékeztetőre arról, hogy valójában mennyire értékes vagy. Megérdemled, hogy tudj erről, és hogy ebben a tudatban éld a mindennapjaidat.

Egy szakemberrel való együttműködés a leghatékonyabb segítség, ám ha Te most még egyelőre egyedül akarsz belevágni az önismeretbe és az önfejlesztésbe, kezdetnek az is nagyon jó. Pontosan erre a célra készítettem a letölthető anyagaimat, amiket megtalálsz itt az oldalamon az Ajándékok Neked és a Shop menüpontok alatt. Ezen kívül a közösségi médián is igyekszem rendszeresen posztolni hasznos, segítő tartalmakat.

Szeretnél bátrabbá, határozottabbá és magabiztosabbá válni?

Erről írtam egy könyvet is, amely segít elérni mindezt, és lépésről lépésre végigvezet Téged ezen a folyamaton.

Most az első fejezetét ajándékba adom Neked.