Tegyél szert valódi önbizalomra és magabiztosságra


nagyképűség, megjátszás és erőlködés nélkül!

Több éves szakmai tapasztalataimat és az általam ma ismert leghatékonyabb önbizalomépítő módszereket adom át ebben a könyvben azoknak, akik egészséges önbecsülésre, valódi magabiztosságra és kölcsönös tiszteleten alapuló, szeretetteljes emberi kapcsolatokra vágynak.

Ha az alábbiak közül bármelyik igaz Rád:

Gyakran érzed magad kevesebbnek másoknál

Nem tudsz kiállni magadért

Folyton másoknak próbálsz megfelelni

Gyakran mész bele méltatlan kapcsolatokba

Nehezen mondasz nemet

Úgy érzed, mások nem tisztelnek Téged

és szeretnél ezen változtatni, akkor ez a könyv tud Neked ebben segíteni.

Ha szeretnél ezekre szert tenni:

Egészséges énkép, önbizalom és önbecsülés

Önazonosság és harmónia

Bátor és határozott fellépés

Nyugalom és elégedettség

Belső erő és tartás

Több tisztelet és elismerés a kapcsolataidban

akkor ez a könyv Neked szól.

Mit mondanak róla azok, akik már olvasták?

Anikó könyvét nem lehet eleget dicsérni. Az önbizalomnövelő gyakorlatok reálisan teljesíthetőek, az elméleti rész könnyen megérthető, és tényleges szakmai tudás áll mögötte, és nem utolsósorban Anikó olyan lendületesen és jól magyaráz, hogy szinte észre sem veszi az ember, hogy egy ilyen komoly témájú írást olvas. Személyes kedvencem, hogy amennyiben egy gyakorlati vagy elméleti rész felvet bizonyos gyakori kételyeket, szinte azonnal meg is válaszolja azokat. A könyv azoknak is tud újat mondani, akik már nem kezdők önfejlesztés-témában, a gyakorlatok pedig időtállóak, újra és újra elő lehet őket venni, és könnyen le tudnak kötni. Ha gondolkozol azon, hogy megvedd-e ezt a könyvet, én csak ajánlani tudom!

Kósa Amy

A Ragyogj egy remek könyv. Kitűnően ötvözi az elméletet és a gyakorlatot, a párbeszédes formával behúz és magával ragad – az olvasó itt nem olvasó, hanem Főszereplő. Érezhető, hogy a szerző szereti és drukkol neki, hogy képes legyen elhagyni önbizalomromboló szokásait és helyettük új, önbizalomépítő szokásokat felvenni. Hiszen az önbizalomra “gyúrni” kell, ahogy a formás izmokért, úgy az önbizalomért is meg kell dolgoznunk, de cserébe lelkileg kiegyensúlyozott emberekké válhatunk viszonylag rövid idő alatt.

Balassa Zsuzsa

Amikor a "kezembe kaptam", már akkor éreztem, hogy a címe alapján hozzám is szól. Izgatottan vártam, hogy mit kaphatok a könyv által. Rendkívüli könyv, azt gondolom, hogy nem hagyhatja ki senki! Vallom azt, hogy az önbizalmat, az önértékelést mindig érdemes magasabb és magasabb szintre vinni, fejleszteni. Nagyon tetszik, hogy könnyedén olvasható, bárki megértheti. A feladatok, gyakorlatok pedig elképesztő módon segítik a gyakorlatban való alkalmazást. Szóval nemcsak elméletben támogat! Hiszen hiába tudjuk elméleti szinten, ha nem épül be a gyakorlatba. Nagyon tetszett, hogy mindig újra felfrissíted a korábban leírtakat, és ez még jobban segíti a megértést. Imádom és mindenképp egy bibliám lesz, amit időnként újra és újra el fogok olvasni. Köszönöm és hálás vagyok az alkotásodért, és biztos vagyok benne, hogy emberek ezreinek adsz megoldást a könyv által, hogy napról napra egyre jobbaká váljanak és ragyogjanak! Szóval mindenképp olvasd el!

Fazekas-Török Nikoletta

Az Instagram és a TikTok világában bárkiből lehet egy nap alatt influencer. Széles tömegek követhetik nyomon olyan emberek életének pillanatait, akiknek a valódi érzéseiről, történeteiről vajmi keveset lehet tudni. Egyre több az önjelölt életmód szakértő, spirituális guru, akik valódi szakmai tudás nélkül hintenek el életbölcsességnek szánt mondatokat, amelyek morzsákul szolgálnak az őket követő, mélységekre és tartalomra éhező sokaságnak. Seneca írja a De clementia c. művében, hogy „Nemo enim potest personam diu ferre”, azaz senki nem viselhet sokáig álarcot. Önmagunk elől nem tudunk elmenekülni, árnyékaink, belső félelmeink, szégyeneink, sémáink, önsorsrontó automatizmusaink és sérült énképünk is világunk integráns részei, itt az ideje, hogy a valódi kérdésekkel nézzünk szembe. Nagy Anikó Ragyogj! c. könyvének kimondott célja, hogy az önbecsülés témáját körbejárja. A fejezetek megvilágítják életünk azon aspektusait, amelyek hatást gyakorolnak az önbizalmunkra. A könyv nem emészthetetlen mennyiségű szakzsargonnal borítja el az egyszeri olvasót, hanem rendkívül gyakorlatias, feladatokkal, példákkal kíván végigvezetni a belső munka és az önreflexió felé. A feladatok többsége kognitív szemléletű, egymásra épül és rendszerességre, ismétlésre, új szokások kialakítására buzdít. Nem titkolja el a szerző, hogy a magabiztos új identitás felépítése lépésről lépésre, megfelelő alapokról történhet, konzisztens és proaktív hozzáállással. Ehhez elegendő mankót biztosítanak a javasolt apró, mindennapos rutinok. A Ragyogj! kimondottan az egyéni megoldásokat kereső, az önfejlesztésre időt, energiát áldozó embereknek készült, akik hajlandóak levenni az álarcaikat és tenni a mentális, lelki jólétükért.

Dr. Ökrös Tünde

Ha a könyvben leírtakat a gyakorlatban is alkalmazod, akkor hamarosan azt fogod tapasztalni, hogy képes vagy: 

Miért érdemes megvásárolnod ezt a könyvet?

Plusz rengeteg tippet és ötletet találsz azokra a gyakori félelmekre is, hogy pl. mit tegyél, ha attól tartasz, hogy ez Neked nem fog sikerülni, vagy hogy nem lesz tartós a változás, vagy hogy mit fog majd mindehhez szólni a környezeted stb. Ez a könyv segít Neked felismerni és megfelelően kezelni ezeket a félelmeket.

“Vajon mi újat tud még nekem mondani ez a könyv?”

Azt javaslom, hogy teszteld le magad. Ha az alábbi 15 kérdésre pontosan tudsz válaszolni, még akkor is tanulhatsz rengeteg új és érdekes dolgot a könyvből, de ha úgy érzed, hogy itt-ott még bizonytalan vagy, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod.

Ha elolvasod ezt a könyvet, akkor a végére minden kérdésre tudni fogod a választ.

Szeretnél egy kis ízelítőt kapni a könyvből?

Itt el tudod olvasni a teljes első fejezetet:

És ha mindez még mindig nem elég, akkor íme a garancia a biztonságos döntésre:

 

30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Legyen enyém a kockázat: a könyvemre 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Igen, ennyire biztos vagyok benne, hogy a könyvben leírt feladatok és gyakorlatok eredményesen működnek, amennyiben valóban végigcsinálod őket. Ha Te mégis úgy érzed, hogy ez a könyv nem hozta el azt a változást az életedbe, amit vártál, akkor visszafizetem Neked a könyv teljes árát, ha a vásárlástól számított 30 napon belül írsz nekem egy email-t és csatolod hozzá a könyvben lévő összes gyakorlatot kitöltve, hogy lássam, hogy foglalkoztál vele, és valóban megcsináltad a feladatokat.

Szia, Nagy Anikó vagyok,

pszichológus, nyelvtanár, és life coach.

Évek óta foglalkozom kliensekkel egyéni beszélgetéseken, és kutatom a leghatékonyabb önbizalomépítő és önbecsüléserősítő módszereket.

Az elmúlt években számos kliensemnek segítettem már abban, hogy megerősítsék az önbizalmukat, magabiztosabban viselkedjenek és kommunikáljanak, és bátrabban képviseljék a saját érdekeiket.

Amikor megkerestek, sokuk arra panaszkodott, hogy a kapcsolataikban gyakran alárendelődnek, nem mernek kiállni magukért, szenvednek a megfelelési kényszertől és az elismerések hiányától, és szinte sosem érzik elég jónak magukat.

A közös munkánk hatására ezek a csodálatos emberek ráébredtek a saját értékükre, erősebbé és határozottabbá váltak, másként kezdtek viselkedni és kommunikálni a körülöttük élőkkel, emiatt több tiszteletet kezdtek kapni a környezetüktől, és összességében sokkal kiegyensúlyozottabb és felszabadultabb lett az életük.

Az üléseink során észrevettem, hogy egy idő után valahogy mindig ugyanazok a témák, kihívások és elakadások kerültek elő újra és újra. Ezért a sokadik személyes beszélgetés után úgy gondoltam, hogy megírom egy könyvben a tapasztalataimat és a megoldási javaslataimat is: azokat a bevált önbizalomépítő és önbecsüléserősítő módszereket, amelyeket én ilyenkor ajánlani szoktam, és amelyeket én is rendszeresen alkalmazok a saját életemben.

Célom, hogy így még több embernek tudjak segíteni, és még több emberhez el tudjam juttatni ezeket a hatékony módszereket – olyanoknak is, akik nem tudnak vagy nem akarnak személyesen részt venni egy személyes beszélgetésen, és inkább a könyvet preferálják.

4.500 Ft

Hogy mi az, ami igazán fontos a Számodra, azt a döntéseid mutatják meg.

A nagy kérdés az, hogy TE vajon mennyire vagy fontos önmagad számára? 

A Te bátor, erős, határozott éned megéri-e Neked öt kávé árát?

Csak az összehasonlítás kedvéért:

egy ülés ára egy pszichológussal vagy egy coach-csal ma 8.000 Ft és 30.000 Ft között mozog. Ez a könyv 20 db szakszerű segítő beszélgetés tematikáját dolgozza fel. Ha ezeket a témákat inkább személyesen szeretnéd megbeszélni egy szakemberrel, annak az ára (20 üléssel számolva) valahol 160.000 Ft és 600.000 Ft között lesz. 

Te most ennek az árnak a töredékéért kaphatod meg ezt a gyakorlatias útmutatót, amit ráadásul az otthonod kényelmében, a saját tempódban és a saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz fel. Szerinted melyik éri meg jobban?

Most egy kis befektetéssel hatalmasat léphetsz előre a bátor, magabiztos, önmagában bízó éned és a tiszteletteljes kapcsolatok felé,

vagy továbbra is maradsz ott, ahol most vagy: az alacsony önbecsülés, a félelmek, a kételyek, az állandó visszaesések és a nem támogató kapcsolatok fájdalmasan ismerős világában – tudva, hogy lehetne ez másként is…

Ha idáig eljutottál az oldalon, akkor most két választásod van:

#1. Egyedül vágsz neki ennek a hosszú és keserves útnak, támogatás nélkül, magányosan küszködve, elkövetve közben minden létező hibát, amit csak lehet,

vagy

#2. Beszerzed ezt a tudástárat, amit azért írtam, hogy Neked már ne kelljen végigcsinálnod az előző opciót.

Tudod, én ezt a tudásanyagot hosszú évek alatt szereztem meg, sokszor fájdalmas tapasztalatok árán, miközben nem kevés pénzt, időt és energiát áldoztam ezekre a módszerekre.

Te nekivághatsz ennek az útnak egyedül is, de úgy jó eséllyel ugyanazokba a hibákba és buktatókba fogsz beleszaladni, amiket én már végigjártam, és ezeket le is írom ebben a könyvben. Ezzel a könyvvel Te most több évet, ezzel együtt pedig rengeteg bukást és lélekölő frusztrációt spórolhatsz meg magadnak.

Vajon Te vagy-e magadnak annyira fontos, hogy nem dobsz ki még több évet az életedből az ablakon, teljesen feleslegesen?

Ne várj tovább. Nincs mire. A legalkalmasabb idő a változtatásra MOST van. Kérd a könyvedet most!

Gyakori kérdések a könyvről

Mindkét formátum elérhető! Az e-könyvet ezen az oldalon tudod megvásárolni valamelyik “Kérem a könyvet!” gombra kattintva, a nyomtatott könyvet pedig itt tudod megrendelni.

Ha e-könyvet kérsz, akkor itt, ezen az oldalon át leszel irányítva először a kosárhoz, majd pedig a fizetési oldalra. Itt meg tudod adni a számlázási adataidat és el tudod küldeni a rendelésedet. Az oldalunk a szuperbiztonságos Stripe bankkártyás fizetést használja, tehát mi egyáltalán nem fogjuk látni a kártyaadataidat. Miután elküldted a megrendelésedet, kapsz egy visszajelző e-mailt a megadott e-mail címedre, amely tartalmazza a megvásárolt e-termékeid linkjeit, onnan tudod majd megnyitni és letölteni őket, valamint a számlát is a vásárlásodról. Az e-könyv egy jelszóvédett pdf fájl lesz, a jelszót a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni hozzá.

Ha nyomtatott könyvet kérsz, azt a Könyvimádók oldalán tudod megrendelni itt.

Az oldalunk a szuperbiztonságos Stripe bankkártyás fizetést használja, tehát mi egyáltalán nem fogjuk látni a kártyaadataidat. Miután elküldted a megrendelésedet (ez csak az oldalunkon található e-termékekre vonatkozik), kapsz egy visszajelző e-mailt a megadott e-mail címedre, amely tartalmazza a megvásárolt e-termékeid linkjeit, onnan tudod majd megnyitni és letölteni őket, valamint a számlát is a vásárlásodról.

Ez a könyv nem csupán egy nagy adag elméleti tudást ad át, mint a legtöbb önsegítő könyv, hanem konkrét feladatok és gyakorlatok is vannak benne, amelyeknek a megvalósítása Rád van bízva, valamint rengeteg példamondat és szövegötlet, amelyeket azonnal felhasználhatsz, vagy ízlésed szerint átfogalmazhatod őket, és a saját szavaiddal a saját egyedi helyzetedre alkalmazhatod őket.

Egy könyv soha nem képes helyettesíteni egy személyes kapcsolaton alapuló beszélgetést vagy egy terápiás folyamatot, és ez nem is feladata. Viszont remek segítség tud lenni a mindennapokban, hiszen mindig kéznél van, bármikor előveheted és újraolvashatod benne bármelyik részt, annyiszor, ahányszor csak akarod.

Pusztán attól, hogy egyszer elolvasod ezt a könyvet, még nem fogsz egy csapásra magabiztosabbá válni. A könyvben lévő módszerek akkor fognak működni, ha valóban megcsinálod a benne lévő gyakorlatokat és feladatokat, aztán pedig rendszeresen megismétled őket, azaz új, építő szokásokat vezetsz be az életedbe.

Ez csakis Tőled függ. Ha rendszeresen időt szánsz a könyv olvasására, elvégzed a benne lévő feladatokat és gyakorlatokat, rendszeres időközönként megismétled őket, és hosszú távon is megtartod ezeket az új, építő szokásokat, akkor gyorsabban fogsz haladni, mintha csak hébe-hóba olvasgatod és csinálgatod őket.

A magas önbizalom eléréséhez szükség van befektetett munkára a részedről, ez magától nem fog megtörténni. Hogy pontosan mennyi ez a befektetett munka és mennyire megerőltető, az egyénenként eltérhet. Viszont igyekeztem úgy megírni ezt a könyvet, hogy még a „melós részek” megvalósítása is annyi örömmel és élvezettel járjon, amennyire csak ez lehetséges.

Nem hinni vagy nem bízni magadban: ez is az alacsony önbizalom jele. Ezeket érezni normális dolog, és a legjobb ellenszer rájuk az, ha bebizonyítod magadnak, hogy Te ezt igenis meg tudod csinálni. Ezt pedig úgy érheted el, ha elkezded csinálni a feladatokat, és a saját bőrödön tapasztalod meg, hogy megy ez Neked 😊

Ha követed a könyvben leírt lépéseket és rendszeresen ismételsz, akkor azt fogod tapasztalni magadon, hogy ez az új tudásanyag igenis hat Rád. Szinte észrevétlenül, de szépen lassan elkezdesz majd másként tekinteni önmagadra és a világra, másként tartani magadat, másként viselkedni és kommunikálni az emberekkel, és így, apró lépésekben elindulsz a fejlődés útján. Ha elolvasod a könyvet, rendesen megcsinálod a gyakorlatokat és elvégzed a feladatokat, akkor ez a változás elkerülhetetlen. A cél nem egy tökéletes (elérhetetlen) állapot elérése, hanem maga a fejlődés és a növekedés. Ez pedig meg fog történni, ha Te is beleteszed ebbe a folyamatba a Te részedet.

Időnként visszaesni természetes dolog. A mindennapok során Rád is millió dolog hat, amelyek közül néhány időnként kibillenthet Téged a frissen megszerzett (és még kissé bizonytalan) magabiztosságodból. Ez normális dolog. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy ezt észreveszed, abbahagyod az önostorozást, gyengéden visszavezeted magad a magabiztos állapotodba, és emékezteted magadat mindazokra az igazságokra, amiket korábban már megfogalmaztál magadnak. Ez a könyv ebben a folyamatban is segít Neked többféle módszerrel és szövegötlettel. 

Ez is egy nagyon gyakori félelem, hogy mi van, ha „túl jól sikerül a kísérlet”, és az olvasó túlságosan nagyképűvé válik majd ezektől a gondolatoktól és gyakorlatoktól? Hiszen senki sem szeretne egy arrogáns, öntelt alakká válni, aki önmagát jobbnak tartja másoknál, és akit emiatt senki sem kedvel igazán. Ez a félelem is teljesen érthető.
De nyugodj meg: ez a könyv nem egy „egónövelő tréning”. Gondosan ügyeltem rá, hogy egyetlen olyan mondat se legyen benne, amely csak a leghalványabban is utalna olyasmire, hogy egy ember fontosabb vagy értékesebb, mint egy másik ember. Én abban hiszek, hogy minden ember egyformán felbecsülhetetlenül értékes, és azt szeretném, hogy ezt Te is elhidd magadról, és hogy ezt meg is éld a mindennapjaidban, mégpedig úgy, hogy közben maximálisan tiszteletben tartod mind önmagadat, mind embertársaidat.

A személyiségfejlődés, azon belül is egy „új én” megszületése egy rendkívül izgalmas folyamat, olyannyira, hogy ez néha talán még kicsit ijesztőnek is tűnhet. Ez az „ismeretlentől való félelem” egy természetes érzés. De ne aggódj, a könyvben annyi érdekes tudnivaló és izgalmas gyakorlat van erről, hogy Te a segítségükkel – az „új éned” kifejlesztése mellett – lépésről lépésre képes leszel szembenézni a felmerülő félelmeiddel is, és megtanulod irányítani őket. Mindeközben rengetegféle módon fogod gyakorolni az elfogadást és az önelfogadást, míg végül nem csak arra leszel képes, hogy elfogadd ezt az „új énedet”, hanem elkezded őt igazán tisztelni, szeretni, sőt még örök barátságot is kötsz vele 😊 

Előfordulhat, hogy a környezetedben akadnak néhányan, akiknek nem tetszik az, hogy Te egyre bátrabbá és magabiztosabbá válsz, és egyre határozottabban kiállsz saját magadért. Ez egy természetes folyamat. Nem mindenki szereti azt, ha az ő jól ismert, megszokott kis világában valami megváltozik, pl. egy ismerőse egyszer csak elkezd másként viselkedni és kommunikálni, hiszen ilyenkor a kettőjük kapcsolati dinamikája is óhatatlanul megváltozik. Ilyenkor gyakran (a kapcsolati dinamika átrendeződése miatt) átmenetileg egy kicsit feszültebbé válhat a köztük lévő kapcsolat. Ez azonban az esetek nagy részében max. 1-2 hónapig szokott tartani. Ennyi idő alatt a környezet tagjai hozzászoknak az ismerősük „új személyiségéhez” és az új kapcsolati dinamikához is, ezt tudomásul veszik, elfogadják, és alkalmazkodnak hozzá. Sőt sokan még örülnek is ennek a változásnak, és gratulálnak hozzá.!
Aki viszont még ezután sem hajlandó elfogadni azt, hogy Te bátrabb, nyugodtabb és magabiztosabb vagy, mint korábban voltál, nos… az az ember ezzel megmutatja Neked, hogy valójában mennyire fontos neki a Te jólléted. Ennek tudatában pedig Te szabadon eldöntheted, hogy a továbbiakban milyen kapcsolatot szeretnél fenntartani ezzel az illetővel. A könyvben ezekre a helyzetekre is találsz többféle szövegötletet és példát.

Ha becsületesen végigcsinálod a gyakorlatokat és a feladatokat, és rendszeresen meg is ismétled őket, akkor 100% biztos, hogy hatással lesznek Rád, a gondolkodásodra és a viselkedésedre. Ha Te mégis úgy érzed, hogy ez a könyv nem hozta el azt a változást az életedbe, amit vártál, akkor (amennyiben e-könyvet vettél) a 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia értelmében én visszafizetem Neked a könyv teljes árát, ha a vásárlástól számított 30 napon belül írsz nekem egy e-mailt és csatolod hozzá a könyvben lévő összes gyakorlatot kitöltve, hogy lássam, hogy foglalkoztál vele, és valóban megcsináltad a feladatokat.

Igen, van: az e-könyvemre 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ennyire biztos vagyok benne, hogy a könyvben leírt feladatok és gyakorlatok eredményesen működnek, amennyiben valóban végigcsinálod őket. Ha Te mégis úgy érzed, hogy ez a könyv nem hozta el azt a változást az életedbe, amit vártál, akkor visszafizetem Neked a könyv teljes árát, ha a vásárlástól számított 30 napon belül írsz nekem egy e-mail-t és csatolod hozzá a könyvben lévő összes gyakorlatot kitöltve, hogy lássam, hogy foglalkoztál vele, és valóban megcsináltad a feladatokat.